KUNDEREFERENCER


Daniel Rommedahl
Director of Football Operations & International Affairs, FC København

Anchersen drifter vores spillerbus i FC København, ligesom vi bruger dem til diverse andre kørsler. De leverer et professionelt og godt setup som vi er meget trygge ved, og vi anbefaler selvfølgelig gerne Anchersen til andre.

Hans Chen Braas
Manager Cruise Agency, Copenhagen, Blue Water Shipping

Vi bruger Anchersen’s busser i Blue Water Shipping i forbindelse med besætningskift på krydstogtskibe, og vi er meget glade og tilfredse med samarbejdet. Anchersens ansatte og chauffører kender vores behov, og da tidsplanerne for skibe og søfolk ofte ændres med kort varsel, så er det vigtigt at have en transportpartner som er fleksibel. Gennem mange års samarbejde har vi udelukkende haft positive oplevelser. Vi kan i højeste grad anbefale Anchersen.


Cecilia Holming Werner
Red Barnet

Vi bruger Anchersen´s busser til transport frem og tilbage af familier og frivillige, i forbindelse med vores familie ferielejre i Tisvilde. 

Punktlighed og service er vigtigt for os, og vi oplever at servicen er i top og alt forløber fremragende. Anchersen er også gode til at gøre os opmærksomme på nogle punkter vi ikke selv havde overvejet, og så er det rigtigt dejligt at de er fleksible i forhold til ændringer i sidste minut. Fin service med et vagtnummer vi kan ringe til hvis det er nødvendigt. 

Professionel håndtering af hele forløbet, fra tilbud til kørsel. Kan ikke sig andet end at det hele forløber upåklageligt. Det er også et ekstra plus at chaufføren er  serviceminded og smilende og at det er en flot og moderne bus. 


Christopher J. Blanchard
Executive Vice President – Worldwide Operations, SMS – INTERNATIONAL SHORE OPERATIONS

Anchersen provide all the transfer logistics, (coaches large & small)  and the associated “day of operation” coordination associated with large passenger movements. They also supply all the transportation for the shore excursion touring programs, ½ day and full day.  As the largest operator of turnaround services in Denmark we represent  a large number of the most high profile and prestigious cruise lines that use Copenhagen as their homeport.

We experience nothing but total commitment from Anchersen to ensure both the best vehicles and the most well trained professional drivers, who are totally focused on client satisfaction. They have become a true partner in everything we do in Denmark.

Don’t hesitate to use Anchersen bustransport. Simply the best vehicles backed up by well-trained drivers and a supportive pro-active management team.


Riffi Haddaoui Arrangør, Vi Elsker 90’erne

Anchersen kører ‘Vi Elsker 90’erne’s gæster rundt fra hele landet til vores 6 festivaler. Super professionelle, punktlige, lækre busser og høflige og venlige chauffører – Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Anchersen får de varmeste anbefalinger fra mig og Vi Elsker 90’erne-teamet. 

Paw Lagermann

Infernal har brugt Anchersen som tourbus, altså til at få bragt os selv og vores band rundt på en del tournéer henover de senere år. Anchersen har altid stillet med kompetente chauffører der har forstået og taget den delikate opgave det er, at køre rundt kendte ansigter, seriøst. Samtidig har de haft en uovertruffen forståelse for vores specielle ønsker hvilket har været med at gøre vores tournéer og de mange timer på landevejen til en ren fornøjelse.

Vi ville til enhver tid kunne stå inde for at anbefale Anchersen. Hvis vi kan sidde i en Anchersen bus i plus-20-timer henover en forlænget weekend og samtidig føles sig godt tilpas, så må det også virke for andre!