I Anchersen er vi bevidst om vores samfundsansvar og gør en stor indsats for at forebygge smitten af Covid-19 i vores busser og generelt i virksomheden ved at følge sundhedsstyrelsens anbefalinger og forholdsregler i vores hverdage.

Først og fremmest har Anchersen sendt et rengøringshold på gaden, og har i gang sat ekstra rengøring af busserne for at mindske smittespredningen, som sker i løbet af dagen med 100% fokus på chaufførpladsen og kritiske steder i busserne såsom holdestænger, holdestropper og knapper.

Fra starten af marts 2020 har vi løbende informeret vores medarbejdere om Covid-19 og om sundhedsstyrelsens anbefalinger gennem interne nyhedsbreve og plakater med forholdsregler rundt omkring på anlægget. Desuden har vi sørget for håndsprit og desinficeringsservietter til vores medarbejdere.

På anlægget har vi også lavet gule markeringer ved steder som f.eks. kaffemaskinen, receptionen osv., hvor der kun 1 person må opholde sig i det gule felt ad gangen. I frokoststuen har vi fjernet en del siddepladser, så der holdes afstand.

I busserne følger vi alle Movias regler. Vi har stoppet billettering, holder fordørene lukket og sikre at der er begrænset antal passagerer i busserne. Dette er for at opnå tryghed for både vores chauffører og passagerer.

Vi er meget stolt af vores medarbejdere for at påtage ansvaret og være på arbejde i denne udfordrende tid.