Anchersen har pr. 1 april 2017 ansat Søren Englund, som driftsdirektør. Som driftsdirektør får Søren Englund det overordnede ansvar for at udvikle Anchersens rutebuskørsel sammen med afdelingens godt 300 medarbejdere.

”Det er med stor tilfredshed, at det er lykkedes at tilknytte en kapacitet som Søren Englund til vores virksomhed, og det er i tråd med vores strategi om at udvikle den kollektive trafik til fordel for trafikselskaberne og ikke mindst kunderne på gaden” udtaler adm. direktør Poul Anchersen.

Søren Englund har været via sit tidligere arbejde i busbranchen stiftet bekendtskab med Anchersen, og det er den fælles forståelse for, at kunden på gaden skal have det bedst mulige produkt, der er fundamentet for det kommende samarbejde. Anchersen ønsker at sætte standarden, og denne strategi skal nu implementeres endnu kraftigere.

Kvaliteten skal løftes til nye højder

Anchersen har flere gange været gange været frontløber for, at kvalitetsindekset, som er passagernes vurdering af busturen, er blevet hævet i Københavnsområdet. Søren Englund vil med sin bagrund og værdigrundlag være med til, at Anchersen kan hæve kvaliteten til et endnu højere niveau uden at gå på kompromis med målet om at være den bedste arbejdsplads i medarbejdernes øjne.

En af de første opgaver for Søren Englund er at løfte Anchersens første a-buslinje, linje 4A, til et endnu højere niveau. 4A sluttede på toppen i 2016 over samtlige københavnske a-buslinjer. En position Anchersen vil fastholde ved at udnytte potentiale gemt i linjen, som før Anchersen overtog den, var en af de linjer med lavest kvalitet i København.

Søren Englund ser frem til at opleve operatørlivet efter de seneste 19 år at have været kunden i sine forskellige stillinger hos Movia. Søren Englund har en baggrund som merkonom i regnskab, som er udvidet med et diplom i projektledelse og en master i organisationsudvikling. Det er disse færdigheder og Sørens skarpe personprofil, der skal være med til at udvikle Anchersen til det næste