Den 8 december 2019, overtog Anchersen driften af to yderligere buslinjer i København: linje 18, som skal køres på el, og linje 350S, som er reduceret væsentligt efter åbningen af metrocityring. Det er Anchersens tredje store overtagelse af nye linjer, og der er nu mere end 500 medarbejdere hos Anchersen. 

Nu er linje 18 en af Københavns to første el-buslinjer. Vi er stolte af, at Anhcersen er med fra start i København Kommunes grønne opstillingen af den kollektive transport i byen, og at indfri Københavns mål om at blive Co2-neutral inden 2025. 

I september ankom Anchersen nye el-busser, som er produceret i Kina af BYD, en af verdens største el bus- og bil-leverandører, der indtil nu har produceret 35.000 el-busser på verdensplan. El-bussen (BYD K9) er en 12 m. bus med lavt gulv og en kapacitet på batteriet på 348 kWh, hvilket giver en rækkevidde på 250 km. på en opladning. Den bliver opladet på Anchersens busanlæg om natten for at have størst mulig fleksibilitet i trafikstyringen, når bussen er i drift.