I år deltager Anchersen igen i Langelandsfestivalen i juli 2019 som CSR partner med det formål at gøre en forskel for andre. Langelandsfestivalens vision om at være en festival, hvor alle kan være med på tværs af baggrund og forudsætninger, er identisk med Anchersens vision. Som en socialt ansvarlig virksomhed stræber vi efter at skabe en tryg arbejdsplads for alle med plads til mangfoldighed. Hos Anchersen går vi op i, at alle har det godt og behandles godt. 

Vi deltog i Langelandsfestivalen i sommer 2018 for første gang i samarbejde med Red Barnet og Harald Nyborg, hvor vi tilsammen sponsorerede 15 familier fra 2 krisecentre i København og Helsingør. Ved hjælp af Red Barnet blev disse familier tilbudt 4 dages adgang til festivalen, transport, mad, camping- og festival gear. Anchersen dækkede transporten fra København, Slagelse, Herning, Kolding og Vejle til Langelandsfestivals indtjekningen og hjemrejsen med Anchersens busser. 

Det var en stor glæde og succes for os, at disse familier fik en dejlig sommerferie, da flere af familierne havde aldrig oplevet en festival før. De var meget glade for oplevelsen, især børnene, da de fik muligheden for at sove i telt, høre musik og lege med andre børn. Det er vi meget begejstrede over og vi fortsætter derfor med at skabe dejlige oplevelser for familier, som ikke har råd til det.