ANCHERSEN TURISTBUSSER

I Anchersen ønsker vi at levere den bedste bustransport til vores kunder. Vi kører både for privatpersoner, virksomheder, rejsebureauer og incomingbureauer samt for skoler og børnehaver. Vores vognpark består af flere forskellige typer busser med kapacitet fra 19 til 79 personer, og vi kan derfor dække de fleste behov inden for bustransport. Du kan læse mere om vores forskellige busser under Buspark.

Vores busanlæg er centralt beliggende i Københavnsområdet, og vi løser alle opgaver fra den enkelte, korte bustransport til flerdagsturen til udlandet. Vi kan også klare bustransport til større arrangementer, hvor der er behov for et større antal busser.

I august 2015 overtog Anchersen Vridsløsemagle Turistfart. Ejer af Vridsløsemagle, Søren Andersen, er fortsat i Anchersen, hvor han er en del af den daglige ledelse i turistafdelingen.

Book turistbus

TURISTBUSSER TIL ALLE FORMÅL

Vi tilbyder forskellige former for specialiseret buskørsel afhængigt af vores kunders behov. Blandt vores services er:

  • Firmature
  • Buskørsel til konferencer
  • VIP-buskørsel
  • Turné-buskørsel
  • Dobbeltdækkerture
  • Kampagnebusser
  • Sightseeing
  • Udlandsture

Under Cases kan du se eksempler på opgaver, vi har løst for vores kunder.

Udover specialiserede ture, hvor busserne fx kan folieres med firmalogo, kan vi også tilbyde busser til standardture.

Julefrokostkørsel

Har du et firma, der skal transportere en masse mennesker til og fra julefrokost, kan du leje en bus med chauffør hos Anchersen. Vi har bl.a. kørt for entrepenørfirmaet Enemærke & Petersen de seneste år, hvor 13 minibusser i 2016 hentede folk på deres hjemmeadresser og kørte dem hjem igen senere på aftenen.

Institutionskørsel

Anchersen har i mere end 15 år kørt institutionskørsel. Vi kører bl.a. for en række udflytterbørnehaver i Københavns Kommune.

Hvis du har særlige behov, som ikke fremgår af vores hjemmeside, skal du være velkommen til at kontakte os, så vi i fællesskab kan finde den optimale løsning. Buskørsel med Anchersen er ikke blot bustransport fra A til B, – det er en rejseoplevelse baseret på omhyggeligt planlagt og leveret service