ANCHERSEN RUTEBUSSER

Anchersen A/S har kørt bus for Movia siden 2007.
Det begyndte med servicebuskørsel, men siden er rutebuskørsel kommet til, og i dag dækker Anchersen kørslen på 16 busruter i Københavnsområdet.
Lige fra start har Anchersen oplevet positiv feedback fra vores passagerer om både imødekommende chauffører og høj standard for vedligeholdelse af bussernes stand.

FOKUS PÅ KVALITET

Lige siden vi i oktober og december 2011 overtog kørslen på en række rutebusser i København, har vi haft stort fokus på at hæve kvaliteten af buskørslen i København. Denne indsats afspejler sig blandt andet i vores høje kvalitetsmål i alle vores bud. Også passagerne har anerkendt vores høje kvalitet, da de i 2012 kårede Anchersen til ”Årets Operatør.

NYE BUSSER

I december 2015 fik vi 33 splinternye Mercedes 13,2 meter busser i drift på linje 4A, og i 2016 fik vi yderligere 20 nye busser. Alle busserne er udstyret med klimaanlæg, som skal sikre et godt indeklima til vores passagerer.

Derudover har vi i Anchersen stort fokus på vedligeholdelse af vores busser, som bliver udført på eget værksted af vores hold af kompetente mekanikere. Det giver både en høj sikkerhed i busserne, men sikrer også en bedre brændstoføkonomi til gavn for miljøet.

_mg_6458