OM ANCHERSEN

Anchersen er stiftet og ejet af administrerende direktør, Poul Anchersen, som grundlagde Anchersens Turistbusser i 1997. Firmaet udsprang af Midtsjællands Busrejser, som startede i 1983. I 2007 blev Anchersen en del af den kollektive bustransport i København.

Anchersen beskæftiger i dag 400 medarbejdere og driver 120 busser.

Vi gør en forskel
Forretningsidéen har altid bygget på grundtanken om, at vi kan hæve kvaliteten inden for busdriften i København, og derfor byder vi ind på buskørsel dér, hvor vi kan gøre en forskel.

ANCHERSENS VISION

I Anchersen er mottoet “Vi sætter standarden”. Vores vision er at være det førende busselskab inden for både turist- og rutebuskørsel. Vi vil være kendt og anerkendt for høj kvalitet og medarbejdere, der tager ejerskab for deres arbejde, og derfor arbejder vi med at skabe:

  • Et stærkt Anchersen-brand
  • En tryg arbejdsplads

ANCHERSENS VÆRDIER

Vores arbejde bygger på vores fem kerneværdier; kvalitet, service, fleksibilitet, sikkerhed og samarbejde. Værdierne er retningslinjerne for, at vi kan give vores kunder en god rejseoplevelse og har en arbejdsplads, hvor alle trives.

Høj kvalitet er altid udgangspunktet for det, vi gør og vores kunder skal kunne stole på, at vi gør det, vi lover. Vi tager ansvar for vores arbejde og lever op til vores forpligtigelser, så vi sammen kan skabe det bedste resultat. Kvalitet betyder først og fremmest, at vores busser er i optimal stand og køres af en imødekommende, kompetent chauffør.
Det betyder, at høj kundetilfredshed er afgørende for virksomhedens overlevelse og derfor skal gennemsyre alt, hvad vi gør. God service er mange ting. Det er engagerede medarbejdere, rettidighed og hjælpsomhed. God service er, når vi kan møde eller overgå vores kunders forventninger.
At være en fleksibel virksomhed betyder, at vi tager størst mulig hensyn til vores medarbejders og kunders ønsker. Det er forudsætningen for, at vi hele tiden kan udvikle os og bevare alsidigheden i virksomheden.
Vi går aldrig på kompromis med sikkerheden for vores kunder eller medarbejdere. Vores busser lever op til alle miljø- og sikkerhedsmæssige krav, og vi sørger hele tiden for, at busserne bliver vedligeholdt og serviceret på vores eget værksted af faguddannet personale.
Vi står sammen om at skabe en arbejdsplads, som vi er stolte af. Vores organisation er flad og omgangstonen er uformel, men vi har et professionelt miljø, hvor tingene fungerer, fordi vi har et tæt samarbejde med både kollager og kunder.