Loading...

TURISTKØRSEL

Anchersen ønsker at levere den bedste bustransport til dig. Vi kører både for private, virksomheder, rejsebureauer og incomingbureauer og institutioner.

Læs mere

RUTEKØRSEL

Siden 2007 har Anchersen udført kørslen på forskellige rutebuslinjer for Movia. Først med servicebusser, siden også alm. rutekørsel og altid med høje kvalitetstal.

Læs mere

VIP-BUSSER

Anchersen tilbyder eksklusive VIP-busser med ekstra god komfort til de kunder, der ønsker en diskret VIP-bus med plads til mellem 16 og 30 passagerer.

Læs mere

SENESTE NYT

Anchersen A/S søger busmekaniker

Anchersen er en virksomhed i rivende udvikling og søger derfor endnu en kompetent og ambitiøs medarbejder til vores værksted på Avedøreholme i Hvidovre. Om jobbet Som mekaniker hos Anchersen [...]

Anchersen overtager Solrød Turistfart

Et godt samarbejde fortsætter  Busselskabet Anchersen har overtaget Solrød Turistfart. Anchersen er ejet og grundlagt af adm. direktør Poul Anchersen, og overtagelsen styrker Anchersens position på [...]

Anchersens anlæg bliver størst på depot-opladet el-busser

Når Anchersens 27 nye el-busser kommer på gaden i december 2019, bliver de af mærket BYD. De nye el-busser skal køre mellem Emdrup Torv og Lergravsparken Station på den [...]

”… jeg ville faktisk bare sige tak! Også for at busserne i 4A er blevet udskiftet med nye busser. De gamle var beskidte, og chaufføren sænkede aldrig indgangen ved påstigning, så det var svært for ældre passagerer og mødre med barnevogn at komme ind og ud. Men nu er der rettet op på det med de nye busser. Tak for det!”
Vibeke - passager i linje 4A, oktober 2016
“Altid omhyggeligt planlagte og gennemførte rejseoplevelser.”
Henriette Olsen - Kunde hos Anchersens Turistbusser

ANCHERSEN A/S

Anchersen A/S er et af Danmarks mest alsidige og fleksible busselskaber, hvor service og sikkerhed altid er i højsædet. Hos Anchersen har vi fokus på at levere turistbus– og rutebuskørsel af høj kvalitet, og vi er et busselskab i konstant bevægelse – så har du et specifikt ønske til din turistbusrejse, skal vi nok opfylde det.

Vi har 20 års erfaring og knowhow inden for turistbuskørsel og samarbejder med turistbusselskaber i Europa. Det betyder, at vi kan yde den bedste service til dig som kunde.

Vi har turistbusser i alle størrelser og til alle formål, herunder konference- og VIP-busser. Vi kører fra vores garageanlæg centralt beliggende i københavnsområdet for såvel, turister, private og virksomheder som for rejsebureauer, institutioner og skoler.

Anchersen er kvalitets- og miljøcertificeret efter ISO-standarderne 9001 og 14001.

Anchersen er et busselskab med

  • fokus på kerneydelsen: turistfart og rutebuskørsel
  • erfaring og knowhow i de enkelte dele af busdriften
  • ønske om at yde den bedste service til kunder og samarbejdspartnere

Vi løser alle opgaver fra den enkelte, korte rejse til flerdagsturen til udlandet eller et stort transportbehov i forbindelse med arrangementer.

Vis knapper
Skjul knapper
Hjemmeside af AWORK Webbureau