BUSUDLEJNING TIL GLADE KUNDER

I Anchersen har vi erfaring med at løse en lang række opgaver for vores kunder. Fx. kan vi foliere bussen efter dine ønsker. Her kan du se eksempler på opgaver, vi har løst.

 

Anne Sanne Lis på Turné

Anchersen har fået fornøjelsen af at køre tre af Danmarks største pop- og rockmusik stjerner, Anne Sanne Lis med alle deres fantastiske musikere på turné til Aalborg, Aarhus, Herning, Odense, og København. Det var et stort begivenhed for Anne Sanne Lis, da deres store og trofaste publikum havde ventet i lang tid for at se dem optræde sammen igen. Anne Sanne Lis havde taget en stor og aktiv indsats for at opfylde publikums ønsker, derfor sikrede vi hos Anchersen, at de fik den mest mulig VIP service og 100% professionalisme for at gøre det til en kæmpe succes.

 

CSR initiativ på Langelandsfestivalen

Anchersen deltog i Langelandsfestivalen i sommer 2018 for første gang i samarbejde med Red Barnet og Harald Nyborg, hvor vi tilsammen tilbudt 15 kriseramte familier 4 dages adgang til til festivalen, transport, mad, camping- og festival gear. Vi dækkede transporten fra København, Slagelse, Herning, Kolding og Vejle til Langelandsfestivals indtjekningen og hjemrejsen med Anchersens busser. Det var en stor glæde og succes for Anchersen, at disse familier fik en dejlig sommerferie, og det skal gentages, derfor deltager Anchersen igen i Langelandsfestivalen 2019.

FC København – Super League Holdbus

Anchersens samarbejde med FC København er bygget op på kvalitet, service, fleksibilitet og sikkerhed, som er vores kerneværdier. Vi står for kørslen af FCK Super League hold fra A til B, hvor vi tilbyder vores erfarne chauffører til FC Københavns eksklusiv mat sorte bus. Anchersen sørger for at vælge de mest velegnede til at håndtere langturskørsel med bedste service og fleksibilitet, som passer præcis til FC Københavns behov under lange tur.

KRYDSTOGTKØRSEL

Anchersen tilbyder buskørsel for incoming bureauer, bl.a. når der kommer krydstogtskibe med turister, der skal transporteres rundt i Danmark. Anchersen har bl.a. kørt rejsende med Disney Cruises rundt i sommeren 2016.