CASES

I Anchersen har vi erfaring med at løse en lang række opgaver for vores kunder. Fx. kan vi foliere bussen efter dine ønsker. Her kan du se eksempler på opgaver, vi har løst.

 

Anne Sanne Lis på Turné

Anchersen har fået fornøjelsen af at køre tre af Danmarks største pop- og rockmusik stjerner, Anne Sanne Lis med alle deres fantastiske musikere på turné til Aalborg, Aarhus, Herning, Odense, og København. Det var et stort begivenhed for Anne Sanne Lis, da deres store og trofaste publikum havde ventet i lang tid for at se dem optræde sammen igen. Anne Sanne Lis havde taget en stor og aktiv indsats for at opfylde publikums ønsker, derfor sikrede vi hos Anchersen, at de fik den mest mulig VIP service og 100% professionalisme for at gøre det til en kæmpe succes.

FC København – Super League Holdbus

Anchersens samarbejde med FC København er bygget op på kvalitet, service, fleksibilitet og sikkerhed, som er vores kerneværdier. Vi står for kørslen af FCK Super League hold fra A til B, hvor vi tilbyder vores erfarne chauffører til FC Københavns eksklusiv mat sorte bus. Anchersen sørger for at vælge de mest velegnede til at håndtere langturskørsel med bedste service og fleksibilitet, som passer præcis til FC Københavns behov under lange tur.

ANTHON BERG – JULEKØRSEL FOR STUDERENDE

Anchersen leverede busserne til Anthon Berg, da de i december 2016 kørte “Den generøse julerejse”, hvor studerende blev kørt fra de store studiebyer til forskellige byer rundt om i Danmark, så de kunne komme hjem til jul. Selve turen foregik d. 21. december, men i et stykke tid op til kørte de fem folierede busser rundt i Anthon Bergs karakteristiske lyserøde farve.

KRYDSTOGTKØRSEL

Anchersen tilbyder buskørsel for incoming bureauer, bl.a. når der kommer krydstogtskibe med turister, der skal transporteres rundt i Danmark. Anchersen har bl.a. kørt rejsende med Disney Cruises rundt i sommeren 2016.

VALGBUS FOR RADIKALE VENSTRE

Anchersen har tre gange kørt valgbus for Radikale Venstre i vores VIP-bus. Bussen fik en lettere ombygning med en skillevæg og lukket kontorafdeling, så tiden på vejene kunne udnyttes af folketingskandidaterne.

Busserne var desuden folieret i Radikale Venstres farver.

TOUR-BUS FOR INFERNAL

Vi har ad flere omgange kørt som tourbus for Infernal i vores VIP-busser med Anchersen-chauffør.